Uitvaartservice FinalCare is opgestart op 1 augustus 2019 door Herman Dekker en Silvia van Gurp.
Samen hebben wij een jarenlange ervaring in overbrengen, verzorgen en ( thuis ) opbaren van overledenen.
We zagen om ons heen veel veranderen in de wereld van de uitvaart. Veelal positief, maar helaas ook minder positieve veranderingen.
We zijn een jong bedrijf met een eigen kijk op zorg, service en dienstverlening. Wij zijn er van overtuigd dat er nog ruimte is voor verbetering in de huidige dienstverlening van de uitvaartwereld o.a. op het gebied van: meer tijd, aandacht, persoonlijker en socialer.   

Iedere ondernemer in de uitvaartbranche die hulp of ondersteuning nodig heeft kan een beroep op ons doen, ongeacht of dit eenmalig is of structureel. Wij staan altijd graag voor u klaar.


Herman Dekker

Ik ben Herman Dekker, ik woon samen met mijn vrouw en jongste dochter in Oosterhout.

Ik ben al  30 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en sta dus niet meer snel voor een verrassing. Na ruim 28 jaar bij gerenommeerde uitvaartondernemers gewerkt te hebben, heb ik besloten met al mijn ervaring samen met Silvia FinalCare op te starten.

Silvia van Gurp

Ik ben Silvia van Gurp, trotse ( schoon )moeder en oma van 2 zonen, een schoondochter en een prachtige kleinzoon. Ik woon met mijn jongste zoon in Breda.
Van jongs af aan wilde ik al in de uitvaartzorg. Ik heb er lang mee gewacht maar uiteindelijk toch mijn passie gevolgd.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de reguliere horeca, daarna nog enkele jaren als coördinator Hospitality & Facility in een verzorgingshuis voor kloosterlingen en in 2016 heb ik dan eindelijk de overstap naar de uitvaartzorg gemaakt.
Na enkele jaren in loondienst gewerkt te hebben, heb ik besloten om samen met Herman als FinalCare door te gaan en heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van.Werken met of voor uw bedrijf

Wanneer wij een opdracht voor uw bedrijf uitvoeren doen wij dit uit uw naam, volgens uw werkwijze en richtlijnen.
Wij noemen onze bedrijfsnaam niet, delen geen visitekaartjes of ander promotiemateriaal uit en op zowel onze kleding als rouwambulance staat geen logo of bedrijfsnaam.
Het dragen van een stropdas of het gebruiken van een brancardhoes van uw bedrijf of in uw bedrijfskleur is mogelijk.
Alles is bespreekbaar!

Kijk hier voor de belangrijkste tarieven en laat het ons even weten wanneer u een volledige tarievenlijst wenst te ontvangen.

Mocht u meer informatie wensen over onze mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak willen maken om samen om de tafel te gaan zitten, neem dan gerust contact met ons op. Vergeet niet... Samen maken we het verschil!