Rouwvervoer

Uitvaartservice FinalCare biedt ondersteuning en werkt graag samen met iedereen die werkzaam is in de uitvaartzorg.

  • Zelfstandige uitvaartverzorgers
  •  Uitvaartondernemingen
  •  Ondernemers die zelf rouwvervoer verzorgen, maar net een paar handen te kort hebben
  •  Crematoria

Ongeacht of wij uw vaste vervoerder zijn of dat u een enkele keer een beroep op ons doet vanwege drukte of onderbezetting, wij zullen altijd netjes en respectvol te werk gaan.

Wij verzorgen niet alleen het vervoer binnen West en Midden Brabant, maar ook van of naar een andere provincie of België.
Wij hebben toegang tot diverse uitvaartcentra van onder andere Dela, Yarden, Monuta Tilburg en het onafhankelijke Huis van Afscheid van Breda.

FinalCare verzorgt uw rouwvervoer met een nette zilvergrijze Mercedes Vito, welke met of zonder rouwvlaggen voorgereden kan worden.
Uiteraard is onze Vito, evenals onze kleding, vrij van onze bedrijfsnaam of logo.

Mocht u zelf niet bij de overbrenging of thuisopbaring aanwezig kunnen zijn dan krijgt u altijd een terugkoppeling van ons d.m.v. een telefoontje of WhatsApp.


Piëteitsvol verzorgen

FinalCare besteed veel tijd en aandacht aan de laatste verzorging.
Het is belangrijk dat nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen.
Wij zijn flexibel, het maakt voor ons geen verschil waar, hoe of met wie we verzorgen, zolang het maar naar ieders tevredenheid is.


Goed om te weten: Familie en / of nabestaanden mogen bij ons
altijd meehelpen met de verzorging zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.


Indien mogelijk en wenselijk zullen wij de overledene op locatie van overlijden verzorgen om hem of haar vervolgens per brancard of direct in de uitvaartkist over te brengen naar de gekozen locatie.

In sommige gevallen is dit echter niet mogelijk, bijvoorbeeld bij overlijden in een ziekenhuis, hospice, wanneer er vanaf een ander mortuarium word overgebracht of wanneer de conditie van het lichaam het niet toelaat om thuis te verzorgen. 
In dit geval bieden wij de mogelijkheid om de overledene naar onze locatie over te brengen, hem of haar daar te verzorgen en vervolgens in of met de uitvaartkist binnen te brengen bij het gekozen uitvaartcentrum.
U regelt dit met één telefoontje! 

Mocht er gekozen worden voor een thanatopraxie, maar de familie of gekozen thanatopracteur dit liever niet thuis laat gebeuren, dan kan er in overleg gebruik worden gemaakt van onze ruimte.